Diensten

Manu2u is een flexibele en breed inzetbare partner op het gebied van erfgoed, cultuur en diversiteit:

Projectleiding

Manu2u ontwikkelt en realiseert projecten zoals tentoonstellingen, evenementen en publicaties.

Onderzoek en redactie

Manu2u doet historisch onderzoek ten behoeve van publicaties, tentoonstellingen en andere vormen van presentaties. Door de ruime ervaring en expertise gebeurt dat efficiënt en resultaatgericht, maar altijd met oog voor kwaliteit.

Advies

Manu2u kan organisaties in de cultuursector op strategisch niveau adviseren over de wijze waarop diversiteit een integraal onderdeel van het beleid en de cultuur van een organisatie kan worden.

Dagvoorzitterschappen, gespreksleiding

Wim Manuhutu is beschikbaar als dagvoorzitter, spreker op het terrein van cultuur, erfgoed, diversiteit, de geschiedenis van (post-)koloniaal Nederland en de actuele situatie in Indonesië en de Molukken.

Cursussen

Manu2u verzorgt taalcursussen Bahasa Indonesia op verschillende niveaus. Daarnaast biedt Manu2u cursussen op het gebied van Molukse geschiedenis en cultuur aan.

Manu2u kan voor organisaties en professionals die zich in de actuele situatie in Indonesië willen verdiepen informatiedagen en intensieve cursussen samenstellen waarbij wordt samengewerkt met een breed scala aan experts.

© 2014 MANU2U: Disclaimer. Developed by Gieze Webdesign